22256653_1689488797751001_2411937776740061918_o (1)

Två kvar.................

Idag 11 dagar är de våra underverk . Stora runda och goa två valpar kvar som inte är tingad En hane  Nämnligen Lyckokast den blå och den tref hanen Lycklige Lusrifax. Nu går det fort med deras utveckling Idag har de börjat "busa" lite de har provat på att gå i ett par dagar Vingligt är det men de kämpar på :-) De flesta har börjat öppna sina ögon och man mäsrker att de börjar ta in intryck från omvärlden på ett annat sätt nu. Äta vill de göra nästan hela tiden och lilla mamma Tösen ställer tålmodigt upp. Hon är ett föredöme för alla mödrar Så snäll och vän. 

 

 Såååååå spännande det skall bli att få följa dessa små nya underverk och som tur är så kommer de at hamna på lagom avstånd så man kan få se dem på riktigt med lite oftare Inget fel alls på att få kort och höra om dem Inte alls, ni är guld värda! För mina valpköpare är så duktiga på det. Men att få följa dem "live" är ännu bättre . Felra har dessutom sagt att de kan tänka sig utställning och jobba med sina hundar extra plus Men det som är viktigast är ändå att de får bli en älskad famïljemedelm.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Katja » Hej mitt vinterland...........:  ”Längtar så tills vi får se han igen och längtar ännu mer till nästa år då han fl..”

  • Belinda » lääääänge sen:  ”Hej Carina! Tack för den trevliga dagen. Roligt att träffa syskon och kusiner ti..”

  • Karin » april, april:  ”Oh vad skönt att han verkar ha det bra:) hoppas ni får till det:)) lycka till i ..”

  • Titti » Undantag !!!!!!!!!:  ”Varsågod Carina! Hoppas att hon repar sig nu när hon får det så bra hos er igen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-