22256653_1689488797751001_2411937776740061918_o (1)

Nytt år NYA tag...

Så var det 2013 Julen rullade på snabbt Vi hade kim och cosmo på besök alltid lika härligt att rå om dessa två pojkar Sedan kom Kajsa och Diva för att slippa allt ståhej runt nyår och ist få vara ute o leka hekla dagarna med sina kompisar o syskon Vi passade även på att röntga nästan hela K kullen Och med ett toppen resultat 3 A o 2 B Nu väntar vi på att lilla Lycka ska bli rönrgad hon med .Diva har bestämt sig för löpa två månader tisigare än planerat Vet inte ännu hur vi ska göra Vlpar eller inte Är ju super nöjd med den Oliwer var pappa till Lika nöjd med den som Jason är far till Lilla DIVA är verkligen en duktig mor och verkar att nedärva mkt socialitet, arbetsglädje och kamplust  ja tiden får utvisa hur vi gör.....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Katja » Hej mitt vinterland...........:  ”Längtar så tills vi får se han igen och längtar ännu mer till nästa år då han fl..”

  • Belinda » lääääänge sen:  ”Hej Carina! Tack för den trevliga dagen. Roligt att träffa syskon och kusiner ti..”

  • Karin » april, april:  ”Oh vad skönt att han verkar ha det bra:) hoppas ni får till det:)) lycka till i ..”

  • Titti » Undantag !!!!!!!!!:  ”Varsågod Carina! Hoppas att hon repar sig nu när hon får det så bra hos er igen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-