22256653_1689488797751001_2411937776740061918_o (1)

2012 > 02

Det blåser som bara den och titt och tätt  tittar solen fram.  All is och snö är borta. Nu torkar det upp bra skönt så ridbanan blir brukbar snart. Måste få igen Xet igen som varit utlånad Jag slutar nog aldrig förvånas över folk .  Det är inget fel på hästen Men är man rädd så vet han det direkt ;-)  Även Chamie måste jobbas  igen efter vintern det har ju inte gått att rida på länge på banan Men nu kommer både ljus och lite mer värme så då är det dags. Det går riktigt bra för Mariam och Rimosa . Skönt !!! och roligt för Rimosa att få en så duktig ryttare .

Läs hela inlägget »

Inte alla dock, det finns det som aldrig läker......... Kommer aldrig förlåta mig själv för att jag försökte tro på en så falsk människa.  Det finns inte ord ...........

 

















Läs hela inlägget »

Livet är vare sig rättvist eller roligt ibland och ändå får det gå vidare.....vi kämpade tappert med dig trodde du fått det bra men det var en falsk verklighet Nu har du i alla fall det bra lilla älskade Vera.

Läs hela inlägget »

Vera mår efter omständigheterna bättre nu har fått mycket dropp o näringslösning Vi får nu bara lita till veterinärexpertisen och hoppas Lilla gumman vad du fått gå igenom för en människas totala brist på empati för ett djur ......

Läs hela inlägget »

En dag ett liv, älskade lilla Vera. .....................mitt hjärta gråter

Läs hela inlägget »

Ny dag nya möjligheter eller....... samma gamla fotspår att trampa i ........Sitter och funderar på hur vissa egentligen tänker ? Fast det hjälper ju inte Bäst att sätta igång i stället så får man annat att tänka .

 

 

 

 

 

Ja ha då var man med blogg då Trodde aldrig att detta skulle hända mig .

Fast man skall aldrig säga aldrig.

 

Lite nytt på på g när det gäller hemsida och sedan väntar vi valpar. Dotte skall bli far till sin andra kull den här gången med vår härliga kaxa. Tösen blir mor tillsammans med Monicas fine hane Rocko. Det blir en spännande kombination. En ny ras kommer det också snart! Håll utkik så får ni se :-) 

 

 

Rimosa står  hos Mariam och det går riktigt bra tränar bla för Maria Gretzer. 

 

Calle är på väg ut får se vem av alla duktiga ponny ryttare som vi väljer Måånga är det som hört av sig.

 

X et har fått ett nytt hem och i vår skall Caramba ridas in och säljas Så det är mycket som är på G

 

Läs hela inlägget »