22256653_1689488797751001_2411937776740061918_o (1)

2012 > 03

Men det finns undantag ...........TACK Titti Sådana vänner  trodde jag inte fanns..........Men nu vet jag det finns en.......

 

OLIWIA är tillbaka är sååå glad för det................

Läs hela inlägget »

Det talas om blodtörstiga djur och djurisk beteende Men det värsta djuret är männsikan Girig och penga galen Offrar vad som helst och vem som helst för lite vinnings skull .................Ljuger och förtalar sina sk bästa vänner. Utan skam eller ånger. Hycklare!!!!!!

 

så lågt trodde jag inte att man gick men tydligen är  även det ok för vissa.... USCH säger jag och tacka vet jag djuren

Läs hela inlägget »

Så många varför ...Varför , varför, varför Var kommer all elakhet och okänslighet ifrån? Finns den i oss alla eller är det  vissa som extra  får mycket?

 

 Att ta sig fram på "andras" bekostnad Använda sin "makt" att tysta de som  kan vågar och vill ifrågasätta och förbättra , bara för sin egen snöda vinningsskull! Vad tjänar vi på att sådana männsikor styr?

 

 OCH varför i helafriden är det dessa männissor som sitter i ledande possitioner.

 

 SE er omkrring!!! Är det vänliga lyhörda tålmodiga känsliga människor som ni möter i "maktens boningar" NEJ det är det inte för de ger upp Vad är det  med mänskligheten?

Läs hela inlägget »
Kaxa väntar valpar Kaxa väntar valpar

Så härligt att se trotts bitande kyla :-) Rimosa jobbade på med liv och lust. Länge sedan , ja mååååånga år sedan , som jag sett henne så pigg och fräsch Det märks att hon tycker om att jobba med sin nya ryttare. De strålar tillsammans. Och så härligt att besiktningen visade på att allt var ok och att veterinärens tankar var det samma som planerna för Rimosa HÄRLIGT Nu får hon göra det hon älskar igen. Dessutom med en ryttare som jobbar med hästen och som är mjuk och fin. Kommer säkert att bli ett toppen team. Vilken skillnad det är på att verkligen vilja. Att som ryttare verkligen varje dag lägga sin tid och omsorg i stället för att gnälla på andra. Då kan man komma till toppen.

 

 

 

Sedan väntar vi valpar lagom till påsk bör det bli nya små busungar Tösen och kaxa börjar bli runda om sina magar nu Så spännande !!!

Läs hela inlägget »

I dag blir det spännande att se Mariam och Rimosa hur långt de kommit Ska det bli tävling ?  Underbart med folk som kan sin sak och vet hur man jobbar en häst på bästa sätt  och ändå så ödmjuka inte som en del andra som tror de kan och vet hur andra ska sköta sitt. Mariam kommer att gå långt det är en sak som är säker .

Läs hela inlägget »