22256653_1689488797751001_2411937776740061918_o (1)

Oj oj oj vad tiden rullar på

Redan 6 april Nu är valparna redan 3 dagar och jag har lika många dagar kvar på mitt lov Sedan är det husse som tar över och är hemma pappa :-) Det blir inte lätt att slita sig från de små men plikten kallar och jag älskar mitt jobb och alla ungar så det får gå Och sköts ju i första hand av  duktiga mamma Tösen. Och vilka valpar det blev sedan var länge sedan jag hade en kull där alla är så stora rejäla och med enorm livskraft. De ville inte vänta med att bli av med moderkaka och navelsträng utan det var mat som gällde :-) .

 

Härligt när en hel kull visar en sådan livskraft!!! De vägde mellan 360 och 480 gram och det är bra storlek. Och det är tuffa tag som gäller vid spenarna. Lilla blå flickan är en verklig kopia av sin mor och det blir nog inte lätt att skiljas från henne inte. Den blå gosssen har en krage som inte går av för hackor alla utom en hane har hela fina kragar. Något som tycks vara på modet såväl som den blå färgen:-).

 

 Men som en av valpköparna sade" Färgen har egetligen inge betydelse Det är hur hunden är som är det viktiga" Och bra borde de verkligen bli med sådana föräldrar och far och morföräldrar. Ska bli sååå spännande att få se dem växa upp

 

Nu löper Diva med så vi gör om kombinationen från förra året är verkligen jätte nöjd med dem. Och i år ser vi med glädje framemot att få lämna en av valparna till Oliwers ägare Där kommer den att få ett kanon hem.

 

Ja hela sommaren blir en spännande tid i år!!!  och så kommer Titti med sina vovvar Det ska bli sååå roligt att få träffa henne igen och hundarna med så klart !!!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Katja » Hej mitt vinterland...........:  ”Längtar så tills vi får se han igen och längtar ännu mer till nästa år då han fl..”

  • Belinda » lääääänge sen:  ”Hej Carina! Tack för den trevliga dagen. Roligt att träffa syskon och kusiner ti..”

  • Karin » april, april:  ”Oh vad skönt att han verkar ha det bra:) hoppas ni får till det:)) lycka till i ..”

  • Titti » Undantag !!!!!!!!!:  ”Varsågod Carina! Hoppas att hon repar sig nu när hon får det så bra hos er igen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-