22256653_1689488797751001_2411937776740061918_o (1)

april, april

Ny dag nya tag Idag har vi lånat hem Oliwer Stort tack för det stora förtroendet Karin Vi är mycket glada En så trevlig hund Han kommer hem till oss han aldrig varit hos springer rakt in som om han alltid bott här Är kompis med alla på en gång Ja inte Dotte då Men det är jag som sätter stopp där för Dotte är herre på täppan här . Men Diva som sade att det var dags för parning i går Sa nej idag så kan det va Så vi får vänta nån dag till Men jag tyckte nog att det var lite tidigt. Tänk idga är valparna 5 dagar och imorgon är sista dagen på ett tag som jag får njuta helt av dem Sedan är det jobb igen Då tar Husse över och är "hemmapappa" Lyckost som får det !!! Idag vägde två av dem över 700 gr Så de växer och frodas som bara den . 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Katja » Hej mitt vinterland...........:  ”Längtar så tills vi får se han igen och längtar ännu mer till nästa år då han fl..”

  • Belinda » lääääänge sen:  ”Hej Carina! Tack för den trevliga dagen. Roligt att träffa syskon och kusiner ti..”

  • Karin » april, april:  ”Oh vad skönt att han verkar ha det bra:) hoppas ni får till det:)) lycka till i ..”

  • Titti » Undantag !!!!!!!!!:  ”Varsågod Carina! Hoppas att hon repar sig nu när hon får det så bra hos er igen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-