22256653_1689488797751001_2411937776740061918_o (1)

Snart mitt i sommaren Oj oj oj oj var flyger den.....

Men var tar den vägen ???? hur bara kan få vara så Att den vackraste tiden på året bara rusar förbi medans man jobbar jobbar jobbar Man borde inte sova när natten faller på....eller hur det står i visan MEN äntligen är det lov även för mig gammal sleten lärare.... och nu ska jag njuta njuta varje dag av mina älska djur för vad vore mitt liv utan dem INGET.....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Katja » Hej mitt vinterland...........:  ”Längtar så tills vi får se han igen och längtar ännu mer till nästa år då han fl..”

  • Belinda » lääääänge sen:  ”Hej Carina! Tack för den trevliga dagen. Roligt att träffa syskon och kusiner ti..”

  • Karin » april, april:  ”Oh vad skönt att han verkar ha det bra:) hoppas ni får till det:)) lycka till i ..”

  • Titti » Undantag !!!!!!!!!:  ”Varsågod Carina! Hoppas att hon repar sig nu när hon får det så bra hos er igen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-