22256653_1689488797751001_2411937776740061918_o (1)

Redan inne i sköna maj

Tänk att tiden kan gå så fort fast det är klart jag jobbar heltid kommer hem tar hand om valpar går i stallt mockar tar hand om de stora hundarna  inte konstigt att man stupar i säng..... De små trollen vill dessutom äta mitt i natten så det är bara att se glad ut och hämta mamma Tösen Ja hon vill inte sova med dem längre Nu är de förstora tycker hon och jag förstår henne De har sylvassa tänder och vassa klor :-)  Imorgon är det dags för dem att få flytta ut i tv rummet och upptäcka att världen är ännu större Nu duger inte "gästrum "och hall längre nu vill de veta mer om världen :-) Små tuffingar är de både nyfikna kampglada och orädda. Detta båder verkligen gott och det borde det ju bli med dessa föräldrar Nu är fem av dem tingade och det verkar som det är riktigt trevligt folk Men det får vi se när de besöker oss:-)  Den trefägade killen som är otingad är riktigt bra både i kropp och temprament Den blå killen flyttar antagligen till Norge Kul ! Dit åkte en annan blå hane förra sommaren. Men jag måste säga att jag är bra avundsjuk på sambon som kan ta semester och få njuta av de små på heltid... Vi lärare har ju inte den lyxen ......Fast jag får väl ta igen det i sommar för det verkar som om Diva är dräktig trotts den sena parningen Såååå spännande att få se vad Jason lämnar Han är så jäkla trevlig och har en underbar blå färg.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Katja » Hej mitt vinterland...........:  ”Längtar så tills vi får se han igen och längtar ännu mer till nästa år då han fl..”

  • Belinda » lääääänge sen:  ”Hej Carina! Tack för den trevliga dagen. Roligt att träffa syskon och kusiner ti..”

  • Karin » april, april:  ”Oh vad skönt att han verkar ha det bra:) hoppas ni får till det:)) lycka till i ..”

  • Titti » Undantag !!!!!!!!!:  ”Varsågod Carina! Hoppas att hon repar sig nu när hon får det så bra hos er igen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-