22256653_1689488797751001_2411937776740061918_o (1)

det börjar bli tomt

Tänk så tomt det blir när 6 blir 3 Nu är det bara gossarna kvar Töserna har flyttat till sina nya fina hem Vi önskar er allt gott och jag är så glad åt att just ni blev ägare till våra valpar.  Det ska bli så spännande att få fälja er alla. Kvar har vi Tyson,L ycko och Faxe  Tyson åker på fredag Så får vi se om det är någon som bestämmer sig för de andra två Några har ringt men det ger sig Det ska vara bra hem annars får det vara.  De är så duktiga nu pojkarna höll sig hela förra natten alla tre Fast att jag sov till 7 I vanliga fall bara till 5  Och varit duktiga och sagt till inne idag med när de ville ut Sedan har de lekt i trappan upp till huset och är riktigt duktiga på att gå där nu Tänk så mycket som händer i dessa veckor med dem.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Katja » Hej mitt vinterland...........:  ”Längtar så tills vi får se han igen och längtar ännu mer till nästa år då han fl..”

  • Belinda » lääääänge sen:  ”Hej Carina! Tack för den trevliga dagen. Roligt att träffa syskon och kusiner ti..”

  • Karin » april, april:  ”Oh vad skönt att han verkar ha det bra:) hoppas ni får till det:)) lycka till i ..”

  • Titti » Undantag !!!!!!!!!:  ”Varsågod Carina! Hoppas att hon repar sig nu när hon får det så bra hos er igen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-