22256653_1689488797751001_2411937776740061918_o (1)

INTE sju små dvärgar men.....

Sju små underverk kom det igår Diva började tisdag kväll och valpade färdigt under tidiga onsdag morgon INge sömn alltså och inte i natt heller för de kan inte jag sova med nyfödda bebisar Det går bara inte Men de ser fina ut allihop och visar gott gry lite mer skilnader i storlek är det i denna kullen men sånnt ändras snabbt sista tiken och första hanen är lite mindre men de äter med god aptit Det blev två blå flicor tre trefärgade flicor och två trefärgade pojkar. Duktiga duktiga Diva sån fin mor hon är så lugn och snäll och mån om sina små. Härligt när tikarna är sånna Fast det brukar de ju vara :-) idag är det fortfarande sommar ute men den tar visst slut i gen i morgon Konstigt det där med vår sommar 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Katja » Hej mitt vinterland...........:  ”Längtar så tills vi får se han igen och längtar ännu mer till nästa år då han fl..”

  • Belinda » lääääänge sen:  ”Hej Carina! Tack för den trevliga dagen. Roligt att träffa syskon och kusiner ti..”

  • Karin » april, april:  ”Oh vad skönt att han verkar ha det bra:) hoppas ni får till det:)) lycka till i ..”

  • Titti » Undantag !!!!!!!!!:  ”Varsågod Carina! Hoppas att hon repar sig nu när hon får det så bra hos er igen!”

Bloggarkiv

-