22256653_1689488797751001_2411937776740061918_o (1)

lääääänge sen

Inte lätt att hinna skriva här nu men i kväll blev det liiiite tid över nu är det ett par dar in i september och hösten knackar visst på dörren Ja inte blev sommaren vad jag önskat inte det kunde ju varirt lite mer sol så man hade kunnat ladda sina batterier Vi har i alla fall haft en kennel träff så trevligt det var Jeantte och eva från Osby bk kom och visade rally lydnad och alla som ville fick chansen att prova på  Titti Coda och  Smellis matte visade spår med lilla Smellis (en naturbegåvning i spåret) och även här fick man prova på ett mkt enkelt spår efteråt. Jätte trevligt Vi sänder ett stort tack tiller alla tre för att de kom OCH ett stort tack säger jag även till alla valpköpare som kom några av hundarna hade jag inte träffat på flera år så roligt Vi kör i vår igen med en ny träff så då kan du som inte kunde komma denna gång få en ny chans Idag finns det fortfarande några valpar kvar och så vår super charmige Lycko fattar inte riktigt varför han är kvar en sååå himla mysig pojk Både glad social och jätte härlig på alla sätt ....Så nu har vi vårt godkännande från länstryrelsen "inspektörern var lika imponerad som kennelkonsulenterna tidigare över våra hundars socialitet Men så är det de älskar verkligen alla männiksor Och varför skulle de inte göra det De har bara goda erfarenheter.....

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Katja » Hej mitt vinterland...........:  ”Längtar så tills vi får se han igen och längtar ännu mer till nästa år då han fl..”

  • Belinda » lääääänge sen:  ”Hej Carina! Tack för den trevliga dagen. Roligt att träffa syskon och kusiner ti..”

  • Karin » april, april:  ”Oh vad skönt att han verkar ha det bra:) hoppas ni får till det:)) lycka till i ..”

  • Titti » Undantag !!!!!!!!!:  ”Varsågod Carina! Hoppas att hon repar sig nu när hon får det så bra hos er igen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-