22256653_1689488797751001_2411937776740061918_o (1)

Utställningar

är roligt och bra för hundar och valpar Det är verkligen en jätte bra miljöträning Nu har vi varit på 3 st på kort tid Först var i hässleholm med Lycko och vera Lycko blev BIR valp med super kritik och Vera blev bästa tik 2a slagen av vår uppfödning Wipp som blev BIM den dagen. GRATTIS till BITTE 

 

Sedan var det dags för Moheda där ställde vi 3 st 4månaders valpar Mia , som blev BIR med super kritik, Trico även han med fantasktiskt fin kritik, nästa dag flyttade Trico till Norge, Vi önskar hon och hans nya familj stort lycka till DEn tredje valpen fick även han en fin kritik och han blev 2 bästa hanvalp m Hp Framför allt så tog alla tre det med ro och tyckte det var kul Vilket är det som är viktigast. Vi ställde även Lycko som blev BIR valp han med igen med toppen kritik. 

 

Så var iväg till Anderslöv och då var det MIA, som blev Bir2a m Hp Mascot som blev 1,a hp bästa hane 4-6 månader Lycko 6-9 månader samt Oliwia som blev BIR med kanonfin kritk Alla tyckte det var roligt speciellt valparna som triveds som fisken i vattnet Lille Masot är en riktig tuffing som svara de stora pojkarna om de vill mucka :-) Och det är som sagt viktigast att de tycker det är roligt inte hur det går på utställningen För bedöma dem det kan jag rätt bra själv :-)

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Katja » Hej mitt vinterland...........:  ”Längtar så tills vi får se han igen och längtar ännu mer till nästa år då han fl..”

  • Belinda » lääääänge sen:  ”Hej Carina! Tack för den trevliga dagen. Roligt att träffa syskon och kusiner ti..”

  • Karin » april, april:  ”Oh vad skönt att han verkar ha det bra:) hoppas ni får till det:)) lycka till i ..”

  • Titti » Undantag !!!!!!!!!:  ”Varsågod Carina! Hoppas att hon repar sig nu när hon får det så bra hos er igen!”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln

-